Servicii Curatenie Profesionala

Curatenie birouri, cladire de birouri, institutii publice, sedii firme, corporatii

IN ATENTIA INSTITUTIILOR PUBLICE!
Ultracurat este inregistrat in Serviciul Electronic de Achizitii Publice (SEAP)

Externalizarea serviciului de curatenie te scuteste de grija problemelor ridicate de personalul care realizeaza acest serviciu, de grija aparaturii si materialelor consumabile igienico-sanitare necesare activitatii de curatenie in cadrul firmei tale!

La solicitarea ta putem efectua serviciul de curatenie inainte sau dupa orele de program, nederanjand astfel functionarea afacerii, biroului sau institutiei tale! Folosim numai aparatura profesionala cu detergenti profesionali si ecologici, compatibili cu suprafetele de curatat.

Alte beneficii:

 • O persoana care va coordona si ┬ásupraveghea buna desfasurare a serviciului solicitat si care iti va sta la dispozitie pentru orice solicitare
 • Toate cheltuielile generate de activitatea de curatenie se vor regasi pe o singura factura
 • Acces la servicii speciale ce nu pot fi efectuate numai cu aparatura speciala
 • Preturi flexibile si avantajoase, in functie de serviciile de curatenie solicitate, forta de munca necesara, consumabilele folosite si echipamentul necesar

Curatenie Scari de Blocuri pentru Asociatii de Proprietari

Suntem prezenti zilnic in peste 100 de blocuri din Brasov si imprejurimi!

Avantajele folosirii serviciilor Ultracurat.ro pentru scari de bloc constă în faptul că:

 • Vei avea parte de servicii profesionale de cur─â┼úenie;
 • Te scuteste┬áde grija angaj─ârii unei femei de serviciu dar ┼či de nepl─âcerile provocate de concediile acesteia;
 • Te scuteste de grija achizi┼úion─ârii de aparate de cur─â┼úat ┼či solu┼úii de cur─â┼úat;
 • Toate serviciile de cur─â┼úenie prestate de noi se pot deconta prin factur─â fiscal─â, respectiv chitan┼ú─â;
 • Te scuteste de drumuri f─âcute pentru a pl─âti contribu┼úiile femeii de serviciu.

Curăţenia de întreţinere a scărilor de bloc include :

M─âturarea sc─ârii de bloc,┬áSp─âlarea suprafe┼úelor dure ├«n totalitate, ┼×tergerea prafului, M─âturarea ├«n lift (dac─â exist─â), Sp─âlarea liftului (dac─â exist─â),

Curăţenia generală a scării de bloc cuprinde următoarele operaţiuni:

┼×tergea geamurilor, ┼×tergerea balustradelor, ┼×tergerea abajururilor de praf, Sp─âlarea abajururilor, ├Ändep─ârtarea p├ónzei de paianjen, M─âturarea sc─ârii blocului (holuri + sc─âri), Sp─âlarea holurilor ┼či a sc─ârilor blocului, M─âturare lift (dac─â exist─â), Sp─âlare lift┬á┬á(dac─â exist─â), Udarea florilor.

Curatenie Pensiuni, Hoteluri, Restaurante

Ultracuratenie de 5* Stele Pentru Hotelul sau Pensiunea ta!

La receptie, in restaurant, la bar, in camere, sau mai bine spus in tot hotelul sau pensiunea ta oaspetii vor sa se simta relaxati si rasfatati. Pentru aceasta, te orientezi sa le oferiti cele mai bune servicii, intr-o maniera primitoare si prietenoasa. Si toate acestea il faci pentru ca esti constient ca detaliile fac diferenta intre oferta ta si cea a competitorilor.

Servicii oferite de Ultracurat.ro:

Curatarea geamurilor si tocariei; curatarea mobilierului din lemn, sticla, aluminiu, inox; curatarea bucatariilor, frigiderelor; curatarea si dezinfectarea cabinelor de dus, chiuvete, cazi de baie; curatarea si dezinfectarea gresiei si faiantei; curatarea si dezinfectarea toaletelor, oglinzilor, obiectelor de inox; colectarea si depozitarea gunoiului, inlocuirea sacilor menajeri; aspirarea, spalarea covoarelor si mochetelor; schimbatul lenjeriei de pat / perdelelor.

Curatare geamuri la inaltime, Spalare vitrine si fatade

Ultracurat.ro presteaza servicii de curatare/spalare a vitrinelor din mall-uri si galerii comerciale, precum si a geamurilor aflate la inaltime, a fatadelor cu suprafe╚Ťe vitrate, alucobond sau alte materiale.

Dispunem de personal instruit si calificat pt realizarea acestui serviciu prin diferite procedee. In functie de obiectiv, avem baza materiala necesara pentru interventii de pe nacele, prin alpinisti utilitari sau de la sol cu sistemul de spalat geamuri si fatade cu apapurificata prin osmoza inversa, deionizare, filtrare mecanica si filtru carbon.

Curatenie cafenele, baruri,
pubburi, cluburi

Ultracuratenie de 5* Stele Pentru afacerea ta!

Oaspetii vor sa se simta relaxati si rasfatati. Pentru aceasta, te orientezi sa le oferiti cele mai bune servicii, intr-o maniera primitoare si prietenoasa. Si toate acestea il faci pentru ca esti constient ca detaliile fac diferenta intre oferta ta si cea a competitorilor.

Servicii incluse:

Curatarea geamurilor si tocariei; curatarea mobilierului din lemn, sticla, aluminiu, inox; curatarea bucatariilor, frigiderelor; curatarea si dezinfectarea cabinelor de dus, chiuvete, cazi de baie; curatarea si dezinfectarea gresiei si faiantei; curatarea si dezinfectarea toaletelor, oglinzilor, obiectelor de inox; colectarea si depozitarea gunoiului, inlocuirea sacilor menajeri; aspirarea, spalarea covoarelor si mochetelor; schimbatul lenjeriei de pat / perdelelor.

Apeleaza acum la Ultracurat.ro!

Curatenie Canapele, Covoare si Mochete

Ultracurat.ro presteaza servicii de curatare a covoarelor, mochetelor, tapiteriilor sau a altor materiale care se pot curata cu metoda injectie-extractie si monodiscul., aparate specifice curateniei profesionale si  utilizand detergenti profesionali de cea mai buna calitate la preturi competitive!

 • Spalare fotoliu: 50 RON
 • Spalare canapea 2 locuri: 75 RON
 • Spalare canapea 3 locuri: 100 RON
 • Spalare canapea 4 locuri: 150 RON
 • Spalare coltar 150 RON.

Servicii de curatare mochete si covoare

Asiguram servicii de curataare mochete si covoare la domiciliu, cu aparate profesionale marca TASKI Aquamat 30, aparate compacte pentru curatare prin injectie-extractie destinata suprafetelor mari. Oferim rezultate excelente de curatare in profunzime si asiguram curatarea rapida a petelor.

Preturi de la 5 RON / mp.

Curatare Tapiterie Auto

Ultracurat.ro presteaza servicii de curatare a tapiteriilor auto, cu aspirator profesional de injectie extractie, marka Karcher Puzzi 20, utilizand detergenti profesionali de cea mai buna calitate.

Preturi de la 250 RON

SERVICII PERSOANE FIZICE

Ultracurat.ro asigura servicii de curatenie de intretinere, precum si servicii ocazionale de curatenie generala si curatenie dupa renovare sau constructori. Echipele mobile pentru aceste servicii sunt formate din persoane calificate, harnice si atente la detalii, folosind aparate, echipamente si solutii de cea mai inalta calitate.

Consultati  pachetele promotionale pentru abonamente sevicii de curatenie de intretinere!

Servicii ocazionale de curatenie generala:

Aspirarea mochetei, covoarelor, parchetului etc; Indepartarea panzelor de paianjen; Spalarea geamurilor (accesibile) pe ambele parti, a tocariei si a pervazurilor aferente pe ambele parti; Stergerea oglinzilor; Curatarea si dezinfectarea in detaliu a bucatariei si grupurilor sanitare; Desfundarea instalatiilor sanitare; Spalarea faiantei in baie si bucatarie; Curatarea exterioara a electrocasnicelor; Stergerea usilor, tocurilor, balustradelor; Stergerea prafului de pe mobilier si electronice ; Curatarea prizelor, intrerupatoarelor si plintelor; Stergerea corpurilor de iluminat, difuzoarelor, aparatului de aer conditionat; Curatarea exterioara a caloriferelor si tevilor; Stergerea umeda a pardoselilor (parchet, gresie); Colectarea si degajarea gunoiului; Udarea plantelor; Curatarea scrumierelor, inlocuirea sacilor menajeri; Aerisirea si odorizarea incaperilor;

Preturi uzuale a curateniei generale in locuinte:

Garsoniera┬á250 RON – 2 camere 300 RON – 3 camere 350 RON –
4 camere 450 RON – Case/Vile 4-6 RON/mp

Curatenie dupa renovare / constructor:

Strangerea molozului; Curatarea suprafetelor de vopsea, var si ciment; Curatarea in exterior a panourilor electrice; Curatarea gurilor de vizitare ale instalatiilor; Desfundarea instalatiilor sanitare; Indepartarea etichetelor lipite pe geamuri, rame; Aspirarea peretilor; Curatarea balustradelor; Curatarea tevilor; Spalarea geamurilor accesibile pe ambele parti; Curatarea si spalarea gresiei si faiantei; Curatarea prizelor si intrerupatoarelor; Curatarea bucatariei si a grupurilor sanitare; Curatarea si tratarea suprafetelor din lemn, sticla, inox; Curatarea corpurilor de iluminat; Degajarea sacilor de gunoi.

Preturi uzuale a curateniei  dupa constructor in locuinte

Garsoniera 300 RON – 2 camere 350 RON – 3 camere 450 RON –
4 camere 550 RON – Case/Vile 6-8 RON/mp

Preturile sunt informative. Pretul final se va stabili in urma unei vizite gratuite tine, in vedrea evaluarii lucrarii  in functie de marimea suprafatelor, volumul de munca necesarul de forta de munca, aparatura si solutii. Preturile includ costul echipamentelor, consumabilelor, detergentilor si solutiilor, forta de munca, supravegherea echipei si transportul in judetul Brasov.

 • 5.00 din 5

  ÔÇô

  Ultracurat, Ultracalitate... Servicii excelente. Multumesc si Recomand.