IN ATENTIA INSTITUTIILOR PUBLICE!
Ultracurat este inregistrat in Serviciul Electronic de Achizitii Publice (SEAP)

Curatenie birouri, cladire de birouri, institutii publice, sedii firme, corporatii

Externalizarea serviciului de curatenie te scuteste de grija problemelor ridicate de personalul care realizeaza acest serviciu, de grija aparaturii si materialelor consumabile igienico-sanitare necesare activitatii de curatenie in cadrul firmei tale!

La solicitarea ta putem efectua serviciul de curatenie inainte sau dupa orele de program, nederanjand astfel functionarea afacerii, biroului sau institutiei tale! Folosim numai aparatura profesionala cu detergenti profesionali si ecologici, compatibili cu suprafetele de curatat.

Alte beneficii:

 • O persoana care va coordona si  supraveghea buna desfasurare a serviciului solicitat si care iti va sta la dispozitie pentru orice solicitare
 • Toate cheltuielile generate de activitatea de curatenie se vor regasi pe o singura factura
 • Acces la servicii speciale ce nu pot fi efectuate numai cu aparatura speciala
 • Preturi flexibile si avantajoase, in functie de serviciile de curatenie solicitate, forta de munca necesara, consumabilele folosite si echipamentul necesar

Curatenie Scari de Blocuri pentru Asociatii de Proprietari

Suntem prezenti zilnic in peste 100 de blocuri din Brasov si imprejurimi!

Avantajele folosirii serviciilor Ultracurat.ro pentru scari de bloc constă în faptul că:

 • Vei avea parte de servicii profesionale de curăţenie;
 • Te scuteste de grija angajării unei femei de serviciu dar şi de neplăcerile provocate de concediile acesteia;
 • Te scuteste de grija achiziţionării de aparate de curăţat şi soluţii de curăţat;
 • Toate serviciile de curăţenie prestate de noi se pot deconta prin factură fiscală, respectiv chitanţă;
 • Te scuteste de drumuri făcute pentru a plăti contribuţiile femeii de serviciu.

Curăţenia de întreţinere a scărilor de bloc include :

Măturarea scării de bloc, Spălarea suprafeţelor dure în totalitate, Ştergerea prafului, Măturarea în lift (dacă există), Spălarea liftului (dacă există),

Curăţenia generală a scării de bloc cuprinde următoarele operaţiuni:

Ştergea geamurilor, Ştergerea balustradelor, Ştergerea abajururilor de praf, Spălarea abajururilor, Îndepărtarea pânzei de paianjen, Măturarea scării blocului (holuri + scări), Spălarea holurilor şi a scărilor blocului, Măturare lift (dacă există), Spălare lift  (dacă există), Udarea florilor.

Curatenie Pensiuni, Hoteluri, Restaurante

Ultracuratenie de 5* Stele Pentru Hotelul sau Pensiunea ta!

La receptie, in restaurant, la bar, in camere, sau mai bine spus in tot hotelul sau pensiunea ta oaspetii vor sa se simta relaxati si rasfatati. Pentru aceasta, te orientezi sa le oferiti cele mai bune servicii, intr-o maniera primitoare si prietenoasa. Si toate acestea il faci pentru ca esti constient ca detaliile fac diferenta intre oferta ta si cea a competitorilor.

Servicii oferite de Ultracurat.ro:

Curatarea geamurilor si tocariei; curatarea mobilierului din lemn, sticla, aluminiu, inox; curatarea bucatariilor, frigiderelor; curatarea si dezinfectarea cabinelor de dus, chiuvete, cazi de baie; curatarea si dezinfectarea gresiei si faiantei; curatarea si dezinfectarea toaletelor, oglinzilor, obiectelor de inox; colectarea si depozitarea gunoiului, inlocuirea sacilor menajeri; aspirarea, spalarea covoarelor si mochetelor; schimbatul lenjeriei de pat / perdelelor.

Curatare geamuri la inaltime, Spalare vitrine si fatade

Ultracurat.ro presteaza servicii de curatare/spalare a vitrinelor din mall-uri si galerii comerciale, precum si a geamurilor aflate la inaltime, a fatadelor cu suprafețe vitrate, alucobond sau alte materiale.

Dispunem de personal instruit si calificat pt realizarea acestui serviciu prin diferite procedee. In functie de obiectiv, avem baza materiala necesara pentru interventii de pe nacele, prin alpinisti utilitari sau de la sol cu sistemul de spalat geamuri si fatade cu apapurificata prin osmoza inversa, deionizare, filtrare mecanica si filtru carbon.

Curatenie cafenele, baruri,
pubburi, cluburi

Ultracuratenie de 5* Stele Pentru afacerea ta!

Oaspetii vor sa se simta relaxati si rasfatati. Pentru aceasta, te orientezi sa le oferiti cele mai bune servicii, intr-o maniera primitoare si prietenoasa. Si toate acestea il faci pentru ca esti constient ca detaliile fac diferenta intre oferta ta si cea a competitorilor.

Servicii incluse:

Curatarea geamurilor si tocariei; curatarea mobilierului din lemn, sticla, aluminiu, inox; curatarea bucatariilor, frigiderelor; curatarea si dezinfectarea cabinelor de dus, chiuvete, cazi de baie; curatarea si dezinfectarea gresiei si faiantei; curatarea si dezinfectarea toaletelor, oglinzilor, obiectelor de inox; colectarea si depozitarea gunoiului, inlocuirea sacilor menajeri; aspirarea, spalarea covoarelor si mochetelor; schimbatul lenjeriei de pat / perdelelor.

Apeleaza acum la Ultracurat.ro!

Curatenie Canapele, Covoare si Mochete

Ultracurat.ro presteaza servicii de curatare a covoarelor, mochetelor, tapiteriilor sau a altor materiale care se pot curata cu metoda injectie-extractie si monodiscul., aparate specifice curateniei profesionale si  utilizand detergenti profesionali de cea mai buna calitate la preturi competitive!

 • Spalare fotoliu: 50 RON
 • Spalare canapea 2 locuri: 75 RON
 • Spalare canapea 3 locuri: 100 RON
 • Spalare canapea 4 locuri: 150 RON
 • Spalare coltar 150 RON.

Servicii de curatare mochete si covoare

Asiguram servicii de curataare mochete si covoare la domiciliu, cu aparate profesionale marca TASKI Aquamat 30, aparate compacte pentru curatare prin injectie-extractie destinata suprafetelor mari. Oferim rezultate excelente de curatare in profunzime si asiguram curatarea rapida a petelor.

Preturi de la 5 RON / mp.

Curatare Tapiterie Auto

Ultracurat.ro presteaza servicii de curatare a tapiteriilor auto, cu aspirator profesional de injectie extractie, marka Karcher Puzzi 20, utilizand detergenti profesionali de cea mai buna calitate.

Preturi de la 250 RON

 

 • 5.00 din 5

  Ultracurat, Ultracalitate... Servicii excelente. Multumesc si Recomand.